Even tijd voor jeZelf

Massages

Op deze pagina vind u al onze massages nog eens op een rij, met wat meer beschrijving erbij zodat u wat meer informatie kunt lezen omtrent de massage die uzelf interessant vind. Al onze massages zijn natuurlijk ook middels een bon als kado te geven! 

 Reflexzonemassage / Ontspannende voetmassage

U krijgt een algehele reflexzonemassage. Bij klachten stel ik een behandelplan voor u op, of gebruik ik een speciaal protocol (bijv. de lymfedrainagemassage op de voeten). Beide voeten en de onderbenen worden algeheel gemasseerd, u kunt even heerlijk tot rust komen en gaat ontspannen de deur weer uit! Meer informatie over wat reflexzonetherapie kan doen voor u:  Reflexzonetherapie.

Tuina Zen lichaamsmassage

De Tuina Zen lichaamsmassage is een algehele lichaamsmassage. Van uw hoofd tot aan uw voeten wordt u gemasseerd. Eventuele knopen kunnen even extra meegenomen worden met triggerpoint massage, zodat uw spieren weer soepel worden. De massage duurt zo'n 50/55 minuten. Lekker even ontspannen én de spieren losmaken? Deze massage is heel geschikt!
De TuinaZen wordt ook aangeboden als rug/schouder/nek massage van 30 minuten, hiermee kunt u wat verlichting krijgen van rug/nek & schouderklachten. 

Aroma-Touch Massage

De aroma-touch Technique is een heerlijk ontspannende massage waarbij gewerkt wordt met de pure essentiële oliën van DoTERRA. Deze oliën worden puur op de huid gebruikt. De rug/schouders/nek, en de voeten worden lekker gemasseerd. Deze massage is heerlijk om even lekker bij te komen, u loopt heerlijk geurend en ontspannen de deur weer uit! De massage duurt zo'n 45 minuten.

Ayurvedische massage

Deze heerlijke massage is een totale lichaamsmassage, een echte wellness massage van hoofd tot voeten. Bij deze massage wordt gewerkt met warme kruidige ayurvedische olie. Met heerlijke strijkingen en de warme olie is dit een echte verwennerij voor jezelf. Deze massage duurt zo'n 75 minuten.

Chakra rugmassage

Een massage om weer even bij jezelf te komen, vol strijkingen, vol aandacht voor de chakra's. Deze massage laat je weer even goed ontspannen en bij jezelf komen. Deze massage duurt zo'n 45 minuten. 

HotStone massage

Lekker bijkomen met een hotstone massage? Dat kan ook! Met heerlijk warme stenen wordt de achterkant van uw lichaam gemasseerd. Terwijl u warme stenen op uw rug krijgt, beginnen we bij de benen, en werken zo verder naar boven. De warmte van de stenen waarmee gewerkt wordt, is weldadig, zeker bij koud weer. De massage duurt zo'n 45 tot 50 minuten. 

AnShen massage

De AnShen massage is een heerlijke Wellness massage. Deze massage duurt 25 tot 30 minuten. Ideaal om snel even te ontstressen. Uw rug, nek, schouders en hoofd worden allemaal mee gemasseerd. Deze massage is erop gericht u te laten ontspannen, en u loopt dan ook relaxed de deur weer uit. 

Dorn Methode

De Dorn Methode is een behandeltechniek waarmee op een zachte manier een beenlengteverschil en scheefstand in bekken en wervelkolom gecorrigeerd wordt. De methode is ontwikkeld door Dieter Dorn. Tijdens deze behandeling beginnen we met het corrigeren van een eventueel beenlengteverschil, waarna we naar boven toe verder werken om het bekken en de wervelkolom weer recht te zetten. De cliënt beweegt zelf armen/benen/hoofd tijdens de correctie. Pijnklachten zullen vaak direct verminderen. 
Contra-indicaties: Osteoporose, (Wervelkolom)tumor of uitzaaiïngen/kanker, wervelfracturen van doornuitsteeksel, ontstekingen aan de tussenwervelschijven, verlammingen, zwangeren pas vanaf 16 weken. 

Breuss massage

De Breuss massage is een massage van de hele wervelkolom met de tussenwervelschijven. Rudolf Breuss ontwikkelde deze massage en ontdekte dat deze zich goed laat combineren met de Dorn Methode.

Bij deze zachte wervelkolom massage gaan we ervan uit dat er wel gedegenereerde tussenwervelschijven bestaan, maar dat deze d.m.v. deze massage gestimuleerd kunnen worden zich te verbeteren en regenereren. Problemen als hernia en ischias zijn met deze methode goed en veilig te behandelen. 

Contra-indicatie: zwangerschap. Gebruik van antidepressivia dient ook gemeld te worden want deze massage kan de werking hiervan verzwakken. 

Face-cupping

Even heel wat anders? Laat dan uw gezicht masseren met cups! Doordat de cups bewegen, krijgt u geen rode rondjes in uw gezicht, maar wordt wél de doorbloeding gestimuleerd. Daarnaast komt het bindweefsel los, en wordt uw gezicht met heerlijke producten van Chi verzorgd. U kunt kiezen voor alleen uw gezicht, maar wat uitgebreider behandeld worden met uw handen en décolleté erbij kan ook! De Face-cupping is ook te boeken in combinatie met een reflexzonemassage of een half uurtje rugmassage. De behandeling duurt, naar gelang uw voorkeur, zo'n 30 tot 50 minuten.