Ontspannings- of klachtgerelateerde massage, dorntherapie.

Zin om wat nieuws te leren?

Vanaf 2019 verzorgt HealingSteps ook workshops ontspannende voetmassage.

Wat leer je in deze workshop? 

Je leert diverse ontspannende grepen op de voet, waardoor je aan het eind een hele voet lekker kunt behandelen. Heerlijk om aan vrienden of familie te geven. 
Bij de workshop zit een mooie syllabus waarin duidelijke foto's staan. Verder krijg je bij elke greep uitleg over wat je er precies mee doet. 

We oefenen op elkaar, de ene keer lig je, zodat je kunt ontvangen, en kunt voelen wat het effect van de grepen is. De andere keer behandel je. Omdat we in groepjes van maximaal 4 werken, is er voldoende aandacht voor ieder persoon. 

Drankjes en lunch is inbegrepen als de workshop overdag is. Als de workshop 's avonds is, is wat lekkers inbegrepen in plaats van een lunch.

De kosten zijn €79,- 

De volgende data staan momenteel gepland: 

10 en 24 september 2019

Interesse? Meld je dan aan via een berichtje, of bel of stuur een appje. 

Graag tot ziens op 1 van de workshops! 

Reactie van een deelneemster:  

"Heb onlangs een 2 daagse workshop ontspannende voetmassage gevolgd bij Joyce en vond dit super leuk! Ik heb erg genoten van de goede, lieve, heldere en leuke begeleiding van Joyce. Ze heeft ook heel fijn alles (de technieken) duidelijk uitgewerkt en bood meerdere malen aan om haar een mail te sturen of te bellen als je met vragen zat. Echt een schat van een vrouw. Hoop haar in de toekomst weer te zien en bij haar op de tafel te mogen liggen voor een massage!"