Klachtgerelateerde- of Stressverlagende massage, Dornmethode.

 


Bij HealingSteps kunt je terecht voor een heerlijke Massage.

Of dat nu is om lekker te ontspannen, of juist omdat je klachten ervaart. Je kunt terecht voor Reflexzonetherapie, op handen, voeten of oren. Wilt je een lichaamsmassage die op jouw klachten gericht is, gebruik ik een mix van Tuina met triggerpoint therapie, soms pakken we daar ook een stukje cupping bij, en vaak ook aromatherapie.

Juist lekker even ontspannen? Daar heeft HealingSteps ook diverse mogelijkheden voor: van Aroma-Touch tot Ayurveda, of gewoon een fijne ontspannende voetmassage. 

De Dorn Methode corrigeert op een zachte manier een beenlengteverschil en scheefstand in bekken en wervelkolom. Aansluitend kun je voor de Breuss massage kiezen: een zachte massage van de wervelkolom die heel ontspannend is, en prettig is voor mensen met rugklachten zoals een hernia of osteoporose (ook los te boeken). 

 Klik hier voor een overzicht van alle massages en hun beschrijving.

Even voorstellen: 

Mijn naam is Joyce Koster, in 2006 ben ik afgestudeerd aan de HAN (Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen). Ik heb na mijn examen mijn eerste Massagepraktijk opgezet, massagepraktijk Eleonora in 's-Gravenzande. In februari 2016 heb ik HealingSteps geopend. 
Mijn passie begon met reflexzonemassage, maar gaandeweg bleek ik lichaamsmassages geven ook erg leuk te vinden.
HealingSteps is aangesloten bij een beroepsvereniging, de VNRT, zodat je altijd verzekerd bent van een therapeute die up-to-date en bijgeschoold is. Hierdoor kun je de consulten reflexzonetherapie gedeeltelijk vergoed krijgen, als je aanvullend verzekerd bent, kijk even in je voorwaarden van je verzekering hiervoor. 

September 2020 ben ik gestart ik met het eerste jaar van de opleiding tuina massage. Daarnaast wil ik dit jaar het vervolg op de ooracupunctuur erbij leren, en staat ook Chi Nei Tsang module II (buikmassage) op de planning.